Ko smo mi

SAOBRAĆAJNI INSTITUT CIP d.o.o je vodeća projektantska i inženjering kompanija u Srbiji i regionu Balkana u oblasti istraživanja, planiranja, projektovanja, tehnologije, tehničke kontrole i nadzora u sektoru saobraćaja i transporta, građevinarstva, arhitekture, hidrotehnike, geodezije, geotehnike, elektrotehnike i mašinstva.

CIP raspolaže širokim spektrom velikih kompanijskih licenci izdatih od nadležnih organa Republike Srbije. CIP u svom poslovanju dosledno primenjuje integrisani sistem menadžmenta i poseduje sertifikate menadžmenta kvalitetom u skladu sa ISO standardima.
Naši vrhunski multidisciplinarni timovi su obučeni i opremljeni za izradu najkompleksnijih projekata, sa imperativom postizanja najracionalnijih rešenja za naše klijente. Mi vodimo brigu o pojedincima i njihovom napretku, promovišemo i uvažavamo eksperte različitih profila, jer verujemo da interdisciplinaran pristup donosi velike ideje, novu energiju i najbolja rešenja.

Delatnosti

Privredno društvo Saobraćajni Institut CIP d.o.o. iz Beograda je u Agenciji za privredne registre Republike Srbije registrovan za poslove pretežne delatnosti pod šifrom 7112 – Inženjerske delatnosti i tehničko savetovanje.

Delatnost Saobraćajnog instituta CIP d.o.o. je široka i veoma raznovrsna i obuhvata:

 • izradu tehničke, studijske i investicione dokumentacije,
 • izradu planske i urbanističke dokumentacije,
 • tehnička kontrola tehničke dokumentacije,
 • izrada dokumentacije iz oblasti bezbednosti drumskog saobraćaja,
 • izrada dokumentacije iz oblasti zaštite životne sredine,
 • energetska efikasnost i zaštita od požara,
 • geodetski i geološki istražni radovi,
 • ispitivanje konstrukcija,
 • laboratorijska ispitivanja iz oblasti zaštite životne sredine,
 • stručni nadzor nad izvođenjem radova,
 • inženjering i konsalting,
 • tehnički pregled objekta.

Naša vizija

Mi prihvatamo promene i imamo beskompromisnu ​​odlučnost da postignemo izvrsnost, a našim klijentima želimo da budemo kuća poverenja.

CIP postavlja najviše profesionalne i etičke standarde u centar svojih aktivnosti sa imperativom da dizajniramo pametnu infrastrukturu i saobraćajno – transportne sisteme, u funkciji održive budućnosti zajednice. Fokus na primenljivosti rešenja u realnim sistemima nam omogućava da bolje opslužujemo naše klijente šireći ponudu, stručnost i dugoročnu saradnju.
Pažljivo pratimo trendove kako bismo klijentima predložili inovativne ideje u cilju ispunjenja sopstvenih poslovnih ciljeva.

Održivost

U saradnji sa našim klijentima primenjujemo principe održive gradnje u cilju harmonizacije ekonomskih, socijalnih i ekoloških aspekata. Cilj naših projekata su pametna rešenja koja bi smanjila štetne uticaje na životnu sredinu i usmerila se na komfor budućih korisnika.

Održivost za nas nije opcija već primarni princip koji stavljamo u fokus!

Bonitet

Bonitetna ocena AAA svrstava Saobraćajni institut CIP d.o.o. u najviši bonitetni razred i utvrđuje se malom broju kompanija koje su superiorne u svojim oblastima poslovanja. Bonitetna ocena AAA, je garant poslovne izvrsnosti, besprekorne solventnosti i poslovne efikasnosti.

Izvor: https://www.companiesreputation.com/rs/