Misija i vizija CIPTima je usmerena ka pronalaženju fleksibilnih rešenja za sve izazove koje je pred njih postavlja svaki projekat, sa imperativom postizanja najracionalnijih rešenja za naše klijente.

Sa iskustvom u već završenim projektima CIPTim je sposoban da ispuni sve specifične zahteve u realizaciji projekata. Naši timovi su sposobni da stvore uslove da transportni sistemi ostvaruju visoke zahtevane nivoe performansi, a sve u skladu sa EU okvirom u cilju obezbeđenja uslova i ambijenta za efikasno uspostavljanje standarda interoperabilnosti i tehničkih specifikacija (TSI) kao alata čijom implementacijom se postiže interoperabilnost između saobraćajno-transportnih sistema.

CIPTim je počeo sa primenom BIM tehnologije (Building Information Modeling) koja predstavlja buduću osnovu u procesu projektovanja i digitalne transformacije u arhitekturi, infrastukturi, inženjeringu i građevinarstvu.

Formirani su posebni timovi koji se bave arhitekturom, uređenjem i opremanjem prostora u svim elementima strukture saobraćajno-transportnog sistema. Njihov zadatak i inspiracija je iznalaženje solucija da primene rešenja u pojedinim elementima strukture sistema u cilju primenljivog i prepoznatljivog vizuelnog identiteta i visokog stepena održivosti.

Mi smo sposobni da kroz primenu BIM tehnologije integrišemo inspiraciju, ideju i rad u strukturirane, multidisciplinarne projekte, kako bi proizveli digitalni prikaz projketa tokom njegovog životnog ciklusa, od planiranja i dizajna do izgradnje i funkcionisanja.

Nastavljamo sa investiranjem u budućnost …