Međunarodna manifestacija pod nazivom „Arhitekta Forum: Next Level“, koja je održana u MTS Dvorani u Beogradu, od 7. do 8. maja 2024. godine, okupila je vrhunske predavače i stručnjake, među kojima su bili i predstavnici CIPTima.

Fokusirajući se na teme održivosti, energetske efikasnosti, BIM tehnologija i veštačke inteligencije, istaknuta je i važnost promišljanja izvan ustaljenih okvira. Kroz priče i primere projekata iz različitih delova sveta, eminentni predavači su podelili svoje izazove i saznanja koja su ih dovela do jedinstvenih stvaralačkih ideja. Neki od predavača koji su učestvovali su Sir Peter Cook, Ho-Yin Ng, predstavnici svetski poznatih arhitektonskih studija poput Neutelings Riedijk Architects, INNOCAD, Coldefy i drugi.

Ovo neprocenjivo iskustvo, biće od začaja za implementaciju u budućim projektima CIP-a. U interesu nam je da kao kompanija pratimo svetske trendove projektovanja i angаžujemo svoje projektante da aktivno učestvuju u podizanju kvaliteta projektovanja u regionu.