Ukoliko ste ambiciozni, vredni, odgovorni i posedujete odgovarajuće stručno znanje ili isto želite da steknete i unapredite kroz rad u vrhunskim timovima, pozivamo Vas da se pridružite CIP Timu, da zajedno projektujemo održivu budućnost.

Saobraćajni institut CIP d.o.o. poziva sve stručnjake koji imaju stečeno visoko obrazovanje iz oblasti tehničko-tehnoloških nauka (Građevinski fakultet, Saobraćajni fakultet, Elektrotehnički fakultet, Arhitektonski fakultet, Mašinski fakultet, Rudarsko-geološki fakultet, Tehnološko-metalurški fakultet) i odgovarajuće licence Inženjerske komore Srbije za projektovanje i izradu tehničke dokumentacije, da svoj stručni CV dostavi na e-mail: cip@sicip.co.rs

Mi smo domaća kompanija koja vodi dugoročnu brigu o pojedincima i njihovom napretku, koja promoviše i uvažava eksperte različitih profila, jer duboko verujemo da interdisciplinaran pristup donosi velike ideje, novu energiju i najbolja rešenja.

Budite deo CIP Tima, koji danas ima beskompromisnu ​​odlučnost da postigne izvrsnost, a da budućim pokoljenjima ostavi nasleđe na čast i ponos.